Betaalmethoden

 

Je kunt bij ons veilig en snel betalen met de volgende 3 betaalmethodes:
  • iDeal
  • Directe bankoverschrijving
  • Bancontact / Mister Cash


iDeal

Via deze methode kun je via je eigen, vertrouwde bankomgeving betalen. Je hoeft je niet te registreren of bestanden te downloaden. Je kunt iDeal direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMBO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. Alle betaalgegevens worden voor je ingevuld en je wordt op de hoogte gebracht wanneer de betaling geslaagd is. de iDeal betaling is direct zichtbaar in je rekeningoverzicht. iDeal is de meest gebruikte betaalmethode onder de Nederlandse shoppers!


Directe bankoverschrijving

Je kan er ook voor kiezen om een bank overschrijving te doen, dit is geheel gratis! Het kan alleen langer duren voordat jouw order definitief is aangezien wij je order pas als versturen op het moment dat wij jouw betaling volledig hebben ontvangen. Heb je gekozen voor Directe Bankoverschrijving dan kan je het orderbedrag overmaken naar de volgende rekening:

LiBi
IBAN: NL52RABO0198274394
BIC: RABONL2U
Omschrijving: Je persoonlijke ordernummer, deze kun je terugvinden in je bevestigingsmail 

LET OP! Zorg ervoor dat de betaling binnen 3 dagen op onze rekening is bijgeschreven, indien dit niet het geval is zullen wij jouw bestelling annuleren en worden de bestelde items terug geplaatst in onze voorraad. Zodra wij het bedrag op onze rekening hebben ontvangen ontvang je van ons een bevestiging per mail!

 
Bancontact / Mister Cash

Voor onze Belgische klanten bieden we Bancontact / Mister Cash aan als payment provider. Dit werkt hetzelfde als de Nederlandse iDeal optie.