Verzenden & retourneren

Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk bij jouw thuis af te leveren. Alle bestellingen die op werkdagen voor 17:00 uur geplaatst worden, verzenden wij dezelfde dag nog. De levertijd na verzending is 1 werkdag.

De pakketjes worden standaard verzonden met PostNL. Als jouw pakketje onderweg is krijg je automatisch een ‘track&trace’ link via de mail toegestuurd. Via deze link kun je jouw pakketje volgen en zien wanneer deze wordt bezorgd.

 

Verzendkosten binnen Nederland

  • Bij sieraden en haaraccessoires wordt er € 1,95 verzendkosten berekend.
  • Bij bestellingen onder de € 50 wordt er € 3,95 verzendkosten berekend.
  • Bij bestellingen vanaf € 50 zijn de verzendkosten gratis.

Mocht je iets retour willen sturen en je bestelling daardoor onder de € 50 komt, worden alsnog de verzendkosten € 3,95 in rekening gebracht en ingehouden op het retour artikel.

 

Verzendkosten naar België en Duitsland

  • Bij sieraden en haaraccessoires wordt er € 3,95 verzendkosten berekend.
  • Bij bestellingen onder de € 75 wordt er € 7,50 verzendkosten berekend.
  • Bij bestellingen vanaf € 75 zijn de verzendkosten gratis.

Mocht je iets retour willen sturen en je bestelling daardoor onder de € 75 komt, worden alsnog de verzendkosten € 7,50 in rekening gebracht en ingehouden op het retour artikel.

 

Retourneren

Ben je toch niet helemaal tevreden met je bestelling? Dan kun je dit retourneren binnen 14 dagen. De bestelling dient dan binnen 14 dagen bij ons retour te zijn. De retourperiode gaat in op de dag van ontvangst. Na afloop van dit termijn kan de koop niet meer ontbonden worden en is deze definitief.

LET OP! De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening.

Check eerst of jouw bestelling in aanmerking komt voor retourneren:

  • Retourneren of ruilen kan bij ontvangst van je bestelling binnen 14 dagen, we vragen je echter indien het mogelijk is om zo snel mogelijk te retourneren omdat we dan snel weer iemand anders blij kunnen maken met het artikel dat je terug stuurt.
  • De artikelen dienen ongedragen te zijn met aangehechte prijskaartjes (let bij het passen op make-up vlekken, anders nemen wij het item niet retour).

Het bedrag van het geretourneerde product zal uiterlijk binnen 5 werkdagen na de terugzending terugbetaald worden.